Villa Happy View

Villa Happy View

De naam zegt het al…. Het uitzicht brengt een lach op je gezicht!

Villa Happy View is een heerlijk, modern familiehuis, pal aan de Caribische Zee.

Je hebt voor even je eigen strand met palmbomen. Dat betekent elke dag wakker worden met de zee aan je voeten. 

De villa is eind 2023 compleet gerenoveerd. Zowel binnen als buiten is deze parel sfeervol ingericht met oog voor detail en comfortabele, luxe meubels plus dito afwerking. 

Villa Happy View ligt op de S-lijn van het beveiligde Boca Gentil Resort, aan Kaya Artiko, naast Papagayo Hotel. Het is ongeveer 20 stappen tot Jan Thiel Beach, met haar mooie stranden, gezellige restaurants & bars, leuke shops, duikschool, beach tennis velden, SPA, sportschool en supermarkt.

De living, de keuken en de veranda’s bevinden zich allemaal gelijkvloers, evenals het ruime zwembad en het pooldeck. Vanuit alle hoeken heb je fantastisch uitzicht over de Caribische Zee. De keuken is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien met onder andere een Amerikaanse koelkast. 

De villa heeft vier twee-persoonsslaapkamers met airco en drie badkamers.

De living geeft je toegang tot de veranda aan de zeekant, waar je kunt genieten van het uitzicht en de rust, aan tafel of in de loungehoek. De dubbele deuren naast de keuken brengen je naar de grote veranda met ruime eettafel plus loungehoek. Op het nieuwe pooldeck bij het zwembad staan luxe ligbedden en een verplaatsbare hangmat.

Loop je de houten trap af naar je eigen strand, dan kom je uit in een gezellige palapa van ruisende palmbladeren. Dit plekje biedt naast een fantastisch zeezicht, ook schaduw en een verkoelende bries. Zie je jezelf al zitten?

Belangrijk detail, vanuit je eigen strand wordt het afgeraden om de zee in te gaan omdat de zee te hard tegen de rotsen beukt en er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Aanvullende info Villa Happy View

De eigenaren van Villa Happy View vinden de villa geschikt voor maximaal 6 personen plus eventueel één kind onder 1 jaar.

Gegarandeerde late check-out.

Minimale afname is 7 nachten, m.u.v. piekseizoen.

Minimale afname piekseizoen is 14 nachten. 

Tarieven zijn inclusief bed- en badlinnen. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor douche, zwembad / strand.

Tussenschoonmaak inclusief linnenservice na elke zevende nacht.

WIFI staat gratis tot je beschikking.

Tarieven zijn inclusief water- en elektraverbruik. Voor elektra verbruik geldt een maximum van 60 kWh per dag, daarboven wordt €0,55 per kWh doorbelast.

Betalingstermijn: 25% bij reservering, restant 8 weken voor aankomstdatum.

Reserveringen uitsluitend na opgave reisgezelschap en na goedkeuring eigenaar.

Maak je vakantiegeluk compleet door onder andere transfer, huurauto en een gevulde koelkast bij aankomst te regelen via Sandrijn. Andere wensen? Vraag het gerust.