Villa Happy View

Villa Happy View

Villa Happy View is een heerlijk, modern familiehuis, pal aan de Caribische Zee. Het uitzicht is fenomenaal! En… je hebt een eigen strand.

De villa is eind 2023 compleet gerenoveerd en is nu zowel binnen als buiten sfeervol ingericht met oog voor detail,  luxe meubels en dito afwerking. 

Villa Happy View ligt op het beveiligde Boca Gentil Resort, aan Kaya Artiko, naast Papagayo Hotel op ongeveer 20 meter loopafstand van Jan Thiel Beach met haar mooie stranden, gezellige restaurants & bars, leuke shops, duikschool, beach tennis velden, SPA, sportschool en supermarkt.

De living (met televisie), de keuken en de veranda bevinden zich allemaal gelijkvloers. Ook het ruime zwembad en het pooldeck is hier aangelegd. Je hebt vanuit alle hoeken een fantastisch uitzicht over de Caribische Zee. De keuken is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien met onder andere een Amerikaanse koelkast. 

De villa heeft vier twee-persoonsslaapkamers, drie badkamers en voldoende kastruimte.

Via de living heb je toegang tot de tweede veranda aan de zeekant, waar je kunt genieten van het uitzicht en de rust, aan tafel of in de loungehoek. Naast de keuken bevindt zich ook een grote deur die je naar het deels overdekte terras met ruime eettafel plus loungehoek en het pooldeck met heerlijk privézwembad brengt.  Bij het zwembad staan luxe ligbedden en een verplaatsbare hangmat.

Loop je de houten trap af naar je eigen strand, dan kom je uit in een gezellige palapa van ruisende palmbladeren voor de nodige schaduw.  Belangrijk detail, vanuit je eigen strand wordt het afgeraden om de zee in te gaan omdat de zee te hard tegen de rotsen beukt en er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Aanvullende info Villa Happy View

De villa is geschikt voor maximaal 6 personen plus eventueel één kind onder 2 jaar.

Check-in vanaf 16.00 uur en late check-out mogelijk.

Minimale afname is 7 nachten, m.u.v. piekseizoen.

Minimale afname piekseizoen is 14 nachten. 

Tarieven zijn inclusief bed- en badlinnen. De bedden zijn opgemaakt.

Tussenschoonmaak na elke zevende nacht.

WIFI staat gratis tot je beschikking.

Tarieven zijn inclusief water- en elektraverbruik. Voor elektra verbruik geldt een maximum van 60 kWh per dag, daarboven wordt €0,55 per kWh doorbelast.

Betalingstermijn: 25% bij reservering, restant 8 weken voor aankomstdatum.

Reserveringen uitsluitend na opgave reisgezelschap en na goedkeuring eigenaar.