Villa Wahoo

Villa Wahoo

Villa Wahoo is een heerlijk, modern familiehuis met een private pool. De villa is zowel binnen als buiten sfeervol ingericht met oog voor detail en luxe afwerking. Villa Wahoo ligt aan Kaya Azov in de luxe villawijk Vista Royal van Jan Thiel op ongeveer 500 meter van Jan Thiel Beach met haar mooie stranden, gezellige restaurants & bars, leuke shops, duikschool, beach tennis velden, SPA, sportschool en supermarkt.

De living (met televisie), de open keuken en de veranda bevinden zich op de bovenverdieping. Dit is de verdieping waar ook het ruime zwembad is aangelegd. De keuken is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Op de bovenverdieping vind je de master bedroom met een eigen badkamer en voldoende kastruimte. Op de benedenverdieping bevinden zich de andere vijf slaapkamers, ieder met eigen badkamer. 

,Via de living en de open keuken heb je toegang tot de veranda aan de zeekant, waar je kunt genieten van het uitzicht en de rust. Bij het zwembad staan luxe  ligbedden. het pooldeck en de veranda hebben veel zonnige plekken, maar bieden zeker ook schaduw.

Aanvullende info Villa Wahoo

De villa is geschikt voor maximaal 12 personen plus eventueel één kind onder 2 jaar.

Check-in vanaf 16.00 uur en check-out tot 12.00 uur.

Minimale afname is 7 nachten, m.u.v. piekseizoen.

Minimale afname piekseizoen is 14 nachten. Je huurt dan de hele villa, met 6 slaapkamers en 6 badkamers.

Tarieven zijn inclusief bed- en badlinnen. De bedden zijn opgemaakt.

Tussenschoonmaak inclusief linnenservice na iedere zeven nachten.

WIFI staat gratis tot je beschikking.

Tarieven zijn inclusief water- en elektraverbruik. Voor elektra verbruik geldt een maximum van 60 kWh per dag, daarboven wordt €0,55 per kWh doorbelast.

Betalingstermijn: 25% bij reservering, restant 8 weken voor aankomstdatum.

Reserveringen uitsluitend na opgave reisgezelschap en na goedkeuring eigenaar.

Op dit moment wordt er gebouwd naast Villa Wahoo.