Top locaties

”Mijn” vakantievilla’s op Curaçao bevinden zich allemaal op top locaties

Denk aan Jan Thiel, Mambo Beach, Blue Bay Beach & Golf Resort, Vista Royal, Boca Gentil, Cas Abou, Coral Estate.

Sommige villa’s liggen pal aan zee. Ik kan me voorstellen dat je daar heel graag je vakantie viert!

Alle villa’s liggen op korte afstand van één of meer stranden van Curaçao!

Het zwembad

Als ik op vakantie ben, begin ik de dag het liefste met baantjes in het zwembad van de vakantievilla die ik huur.

Iedereen slaapt nog en voordat ik m’n eerste cappuccino drink, zwem ik mijn baantjes. Heerlijk wakker worden, m’n spieren soepel, m’n hoofd leeg, klaar voor de dag.

Alle vakantiehuizen die ik verhuur op Curaçao hebben een zwembad.

Het ene zwembad is groot, het andere kleiner.

Jetstream of bubbels, magnesium of chloor.

De meeste zwembaden zijn privé en horen bij de vakantievilla die je huurt. Huur je een luxe appartement op bijvoorbeeld Blue Bay of Boca Gentil, dan is het zwembad voor gezamenlijk gebruik.

Alle zwembaden worden minstens één keer per week schoongemaakt.

Tarieven

Met het hele jaar zon en zomerse temperaturen, kent Curaçao geen laagseizoen.

Het kalenderjaar is verdeeld in drie seizoenen als het gaat om de huurtarieven van de vakantievilla’s op Curaçao.

  • Midden seizoen zijn de weken buiten de Nederlandse schoolvakanties.
  • Hoogseizoen zijn de Nederlandse schoolvakanties, met uitzondering van de kerstvakantie.
  • Piekseizoen is de kerstvakantie. In de kerstvakantie verhuren de huiseigenaren hun parel voor een periode van minimaal 14 dagen.


Een paar voorbeelden:

  • Een Ibiza style vakantievilla kost € 320,- per nacht in het midden seizoen, voor vier personen. Voor elke extra persoon (in dit geval tot maximaal acht personen) komt er € 20,- per nacht bij. In het hoogseizoen betaal je € 435,- per nacht en in de kerstvakantie betaal je € 875,- per nacht.
  • Voor een spiksplinternieuw penthouse met eigen zwembad betaal je € 375,- per nacht in het midden seizoen, voor maximaal 10 personen. Hoogseizoen € 595,- en piekseizoen € 1.000,- per nacht.
  • Een vakantievilla met eigen strand en privé zwembad op een gated resort in Jan Thiel gaat voor € 550,- per nacht in het midden seizoen, € 700,- in het hoogseizoen en € 1.200,- in de kerstvakantie.


Bovenop het huurtarief per nacht komt altijd de lokale belasting van 7%, de eventuele tussenschoonmaak, de eindschoonmaak en soms ook de kosten voor water- en / of energieverbruik.

Plus borg, die je binnen een week na thuiskomst weer op je rekening teruggestort krijgt. Is het borg-bedrag dat je terugkrijgt minder, dan weet je van te voren waarom. Voorbeeld hiervan is als er kosten voor elektra er vanaf gaan, of je hebt schade gemaakt. Een goede reisverzekering is altijd een slimme keuze!

Wil je een offerte?

Ik geef precies aan wat de kosten zijn, heel transparant. Je hoeft geen appels met peren te gaan vergelijken bij het kiezen van de perfecte vakantievilla op Curaçao.