Meer over Sandrijn

Hoe ik erachter ben gekomen dat ik het heerlijk vind om naar jou te luisteren en jouw vakantiewensen te matchen met één van ‘mijn’ luxe vakantiethuizen voor jouw vakantiegeluk… the big WHY!

Het avontuur begon toen we in 2016 een high-end vakantievilla lieten bouwen op Curaçao; van een eerste vakantie op het tropische eiland tot de aanschaf van een stuk grond met bouwplan, naar de keuze om met onze ‘family of six’ een jaar sabbatical te vieren. We verkochten onze kinderopvangorganisatie in Midden-Nederland en hadden alle rust en ruimte om te genieten van elkaar, van de omgeving, van de villa.

Onze oudste twee kinderen gingen aan de slag bij Beachcafé Zest op Jan Thiel Beach en werkten met hun blote voetjes in het zand. Onze ‘nummer drie’ deed Havo 4 op het Vespucci College en de jongste ging naar groep 7 op de Schroederschool. Wat een ervaring!

Het begin van het einde, inmiddels zijn we allemaal verslaafd aan het zonovergoten eiland Curaçao!

Terug in Nederland ben ik onze vakantievilla gaan verhuren. We wilden onze beleving delen en vakantiegeluk mogelijk maken voor jullie allemaal. Het liep storm. Al snel volgden ook de prachtige vakantievilla’s van de buren. Inmiddels heb ik 30 vakantiethuizen in mijn bestand, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, is sandrijn.com een feit en noem ik mezelf Vakantie Villa Matchmaker 

Ik schrijf vakantiethuizen omdat ik alleen parels aanbied die voelen als een thuis-ver-van-huis. Het zijn grote villa’s, kleine villa’s, appartementen. Allemaal luxury homes. Van die plekken die meteen goed zijn, waar je de rust in je schouders voelt.

Na lang wikken en wegen heeft mijn bedrijf mijn voornaam gekregen; Sandrijn. Waarom? Omdat ik persoonlijk voor je aan de slag ga, omdat ik persoonlijk de toffe vakantiethuizen heb uitgekozen, omdat ik persoonlijk contact heb met de eigenaren en de beheerders, omdat ik persoonlijk sta voor wat ik beloof. Daarom!

Ik vind het heerlijk om te luisteren naar jouw vakantiewensen en match jouw wensen graag met een prachtig vakantiethuis voor jouw vakantiegeluk!